hybrid / honda / nsx / Honda NSX i ny oppdatert utgave

Honda NSX i ny forbedret utgave

honda nsx 2019 oransj i kvelds natur

Honda NSX har fått noen utvendige og innvendige oppgraderinger i 2019

2020-04-22

Da Honda NSX 2015 kom på markedet var dette etter å ha ventet 10 år siden forrige generasjon sluttet produksjonen. Den nye generasjonen Acura NSX var blitt utsatt grunnet dårlige økonomiske utsikter i starten av finanskrisen og HSV-010 ble istedet lansert som en konseptbil, men kom aldri ut i normal produksjon. Da den andre generasjonen av Honda NSX endelig var på markedet i 2015 var det med et helt annet motorkonsept enn det som var planen i 2007. I stedet for en V10 motor ble det en utgave med fokus både på kraft og lavere utslipp, noe som ga utslag i en 3.5 V6 dobbel-turbomotor og hele 3 elektriske motorer i firehjulsdrift.

Honda NSX har fra og med årsmodell 2019 kommet med flere oppdateringer som er hevdet å forbedre bilens rundetider på bane. Nye og større stabiliseringsstenger foran og bak skal forbedre bilens krengemotstand med opptil 26 prosent. I samsvar med dette er også hjulnavene og bærearmsopphenforinger blitt forsterket. I tillegg er turboladerne, drivstoffinnsprøyterne og eksosfilteret blitt fornyet. Oppdatering i programvaren skal også gjøre at firehjulssystemet, den elektroniske styringen, stabilitetsassistanse og de aktive demperne fungere mer optimalt. Den nye oppdaterte ugaven kommer nå også i en ny oransje farget lakk som ikke fantes på de tidligere utgavene.

 

Japanbil.no sosiale medier:

Siste saker:

Honda-NSX-er-blitt-enda-bedre

HONDA JAPAN TILBYR GJENOPPBYGGING AV ELDRE NSX
honda nsx 1993 rød utstilt mot speilblank overflate

I Japan tilbys gjenoppbyggingsprogram for første generasjons nsx
 

Relaterte saker:

Den første generasjonen av Honda NSX som kom i 1990 var kjent som en særdeles velbygd sportsbil som i motsetning til andre "utviklingsprosjekt" ikke trengte mange oppgraderinger. Bilen var i utgangspunktet så sterk at Mclaren ønsket å bruke denne i sin bygging av deres F1 ved å sette i en større motor. I Japan har man i flere år tilbydt "gjenoppbygging" av første generasjons NSX. Det dreier seg i første rekke om overhaling av bilens deler, men det er også aktuelt å produsere visse deler på nytt. Denne ordningen innebærer at en eier av Honda NSX kan levere inn bilen og velge mellom det meste fra karosserimessig reperasjoner og lakking til komplette overhalinger av bremser og motor.

Mens den siste generasjonen av NSX er produsert i USA ("Acura NSX"), var de eldre Honda NSX modellene alle produsert i Japan. Ordningen er meget populær med lange ventelister i hjemlandet. Det er dessverre foreløpig kun mulig å benytte ordningen med gjenoppbygging dersom kjøretøyet befinner seg i Japan. Dette er nå noe som vurderes og også bli utvidet til USA. Prisene for å benytte seg av tjenestene er relativt høye, men dette viser noe om hvor høyt kvalitetsstempel Honda NSX har hatt blant sportsbilentusiaster.

Honda-NSX-er-blitt-enda-bedre


TAGS  hybrid  honda  nsx

Flere saker:

Honda NSX i ny oppdatert utgave


Kontakt Japanbil.no

Epost Japanbil.no

RSS feed Japanbil.no

Japanbil.no Facebook

Japanbil.no Instagram

Japanbil.no Youtbube - kommer

Kopiering av materiale fra Japanbil.no for bruk andre steder er ikke tillatt uten avtale.