bil / toyota / hiace / Den nye toyota hiace 2020 lansert i utlandet

Nye Toyota Hiace H300 er på markedet utenfor Europa

toyota hiace h300 grå i natur

H300 er en ny utgave av Hiace som ble lansert i Asia

2021-03-19

Produksjonen av Toyota Hiace har pågått i 50 år og det er levert over 6 millioner kjøretøyer i over 150 land. Toyota Hiace 2019 er i Thailand lansert som H300 og er dermed den første nyutgivelsen av Toyota Hiace siden H200 i 2004. Det er i første rekke i land som Australia, Filipinene, Indonesia og Thailand, i tillegg til Mexico på det amerikanske kontinentet at den sjette generasjonen av Toyota Hiace vil bli solgt.

Den nye motoren i standardutgaven av Toyota Hiace 2020 er en 2.8 GD turbo diesel, som også finnes i siste utgave at Toyota Hilux. Toyota Hiace H300 ble i Thailand lansert som Hiace, Commuter (forhøyet tak) i tillegg til Majesty som er en passasjer utgave i det mer lukseriøse segmentet. Majesty tilsvarer forøvrig Granvia i Taiwan, Australia og UAE, Granace i Japan og Hiace VIP i Russland. Denne er også ustyrt med en 3.5 V6 motor. Sammenlikner man en Toyota Hiace 2017 men en av den nye generasjonen, ser man at bilen nå er blitt mer lik andre større varevogner. Toyota Hiace 4x4 utgave er ikke tilgjengelig i den sjette generasjonen.

 

Japanbil.no sosiale medier:

Siste saker:

Startet produksjon av deler til eldre Toyota Supra

Toyota Rav4 lignende elbil presentert

TOYOTA HIACE FREMDELES IKKE TIL NORGE
h200 toyota hiace med styling på bilutstilling

Heller ikke den forrige utgaven av Toyota Hiace kom til Norge
 

Relaterte saker:

I Norge og i Europa stoppet leveringen allerede i 2012, noe som i hovedsak skyldtes problemer med å oppfylle Euro 5 utslipps-standarden. Toyota Proace blir av noen regnet for å være en erstatter for Hiace, men denne er i realiteten en fransk Citroën / Peugeot. Toyota Hiace var den bestselgende varevognen i Norge i mange år inntil den forsvant ut i 2012. Særlig Toyota Hiace 4x4 er ettertraktet og har fremdeles en høy status på bruktmarkedet.

Mens det i andre land utenfor Europa allerede var lansert en femte utgave av Hiace i 2004, var det kun den gamle H100 utgaven som ble solgt i Norge fram til 2012. Toyota Hiace styling ble for alvor introdusert i den nye H200-utgavene og fantes etterhvert med en rekke motoralternativer og varianter. Denne utgaven er populær i Asia og Latin-Amerika og selges fremdeles i Japan. I Europa og Norge fikk man istedet i 2006 en Facelift-utgave av fjerdegenerasjon av Toyota Hiace. Denne fikk blant annet større lykter, men var teknisk sett den samme fjerdegenerasjon utgaven av Hiace. Disse fantes også som Toyota Gran Via i Japan og hadde motoren plassert foran i motsetning til de fleste andre Hiace-modeller ellers som har en midtplassering. Den sjette og nye utgaven av Hiace har nå igjen foran-montert motor.

Ny generasjon av Toyota Hiace ute i Asia


TAGS  bil  toyota  hiace

Flere saker:

Startet produksjon av reservedeler til toyota supra mk4

BEV konsept med Toyota Rav4 elektrisk SUV presentert

Toyota gt86 i ny generasjon fra 2021


Kontakt Japanbil.no

Epost Japanbil.no

RSS feed Japanbil.no

Japanbil.no Facebook

Japanbil.no Instagram

Japanbil.no Youtbube - kommer

Kopiering av materiale fra Japanbil.no for bruk andre steder er ikke tillatt uten avtale.