bil / toyota / supra / Startet produksjon av reservedeler til toyota supra mk4

Produksjon av deler til eldre Toyota Supra mk3 og mk4 er i gang i Japan

Toyota supra mk4 hvit oppstilt mot mørk bakgrunn

Toyota Supra MK4 fremdeles populær

2021-04-28

Toyota Supra 2020: Etter å ha annonsert nyheten om deler til Toyota Supra MK4 og MK3 i 2019, er de første delene tilgjengelige i 2020. Gazoo racing's president, Shigeki Tomoyama, sa i 2019 at det vil bli satset på å holde vedlike de ikoniske sportbil-modellene som fortsatt har en høy stjerne hos mange entusiaster. Dette ble offentligjort samtidig med den offisielle lanseringen av Toyota Supra MK5 17.mai i Japan.

Gazoo Racing ble grunnlagt i 2006 og er avdeling av Toyota som utvikler høy-ytelses reservedeler og setter i stand sportsutgaver av diverse av bilmerkets modeller. Disse GR-modellene blir utgitt i Japan, men håpet er de også skal eksporteres til resten av verden. Det er også Gazoo Racing som står for Toyota 's Yaris utgave i WRC og Dakar Rally 's Hilux og Land Cruiser.

I tillegg til sportsbilen FT86 er det foruten om Yaris også utviklet GR-utgaver av Prius, Harrier (Lexus RX), Mark X (ala Camry) og varevognene Noah og Voxy. Superbilene Lexus LFA / Toyota GT2000 ble også utviklet i spesialutgaver av Gazoo Racing.

 

Japanbil.no sosiale medier:

Siste saker:

Startet produksjon av deler til eldre Toyota Supra

Toyota Rav4 lignende elbil presentert

FLERE JAPANSKE BILMERKER MED DELEPRODUKSJON
Skyline nsx supra oppstilt på skogsvei

Eldre Skyline NSX og Supra kan få flere deler
 

Relaterte saker:

Med dette prosjektet føyer Toyota seg inn i rekken av satsingen til andre japanske bilmerker når det gjelder å holde vedlike arven ved å sørge for produksjon av reservedeler. Nissan har allerede annonsert deler til Skyline GT-R R32 i tillegg til utvidelse av eksisterende program for R33 og R34. Honda på sin side har en egen statsing for NSX, mens Mazda har sitt Miata-program.

Produksjonen av reservedelene til Supra MK4 og MK3 var i 2020 kun begrenset til et utvalg, men Toyota sier at om de får nok forespørsler på visse deler vil de lage disse for salg. Eksempler på bildeler man kan bestille er mellomaksel til Supra MK3 og hovedlykter og bremsekraftforsterker til Toyota Supra 1998. Supra MK4 er modellen som var med i filmen "the Fast and the Furious" og er regnet for å være blant de aller mest legendariske sportsbilene blant japanske bilmerker noensinne.

I motsetning til den nye Toyota Supra var de eldre utgavene rendyrkede japanske bilmerker 's egenproduksjon med sin karakteristiske stil. Mens Toyota Supra 2020 er et samarbeid med BMW og deres Z4, var både motor og bilen ellers laget av Toyota. Supra MK3, også kalt A70, kom i 1986 og Supra MK4 / A80 ble introdusert i 1993. Produksjonen av Toyota Supra MK4 holdt fram i Japan til 2002, men var allerede tatt ut av det nord-amerikanske markedet på slutten av 90-tallet. Forventningene til Supra MK5 var høye på bakgrunn av det Toyota Supra hadde blitt forbundet med på 90-tallet. Noen potensielle kjøpere har hevdet at det heller var nostalgien med kjøre en Toyota Supra 1994 de var ute etter, mens de i stedet fikk var en nærmest kopi av en moderne BMW Z4. For disse er det en kjempe god nyhet at Toyota nå ha har startet opp igjen produksjon av reservedelene til disse Supra MK3 og MK4 modellene.

Vil øke salget av Toyota Supra og lanserer ny utgave av A90


Startet produksjon av deler til eldre Toyota Supra


TAGS  bil  toyota  supra

Flere saker:

Startet produksjon av reservedeler til toyota supra mk4

BEV konsept med Toyota Rav4 elektrisk SUV presentert

Toyota gt86 i ny generasjon fra 2021


Kontakt Japanbil.no

Epost Japanbil.no

RSS feed Japanbil.no

Japanbil.no Facebook

Japanbil.no Instagram

Japanbil.no Youtbube - kommer

Kopiering av materiale fra Japanbil.no for bruk andre steder er ikke tillatt uten avtale.